2015. szeptember 28., hétfő

Kismama fotózás

kismama fotóAz élet legszebb pillanata, mikor egy nő gyermeket hord a szíve alatt. Egy hihetetlen csoda, ahogy fejlődik az új élet az anya testében. Nagy öröm számomra, hogy pocakos anyákat fotózhatok és megörökíthetem ezt a csodát ezt a formát, hisz milyen gyönyörű ilyenkor egy női test.

A kismama fotózást, legjobb 7-8 hónapos időszakban megtartani, hisz ilyenkor már határozottan nagy a pocak, de még könnyedén mozog a kismama.

Persze ez mindenkinek a saját döntése, akár szülés előtt is meg lehet csinálni, vagy a folyamatot is fotózhatjuk, kis pocaktól                                                                                           egészen a szülés előtti állapotig.

A kismama fotózást lehet stúdióban, saját otthonodban, vagy a szabadban megvalósítani.

Stúdióban: Fotózás stúdióvakuk fényében, több fénybeállítási lehetőség, választható háttér. Érdemes több ruhát, kellékeket hozni, hogy változatossá tegyük a képeket.
High key-világos, vagy low key-fekete, sötét képek.
kismama fotó
Fotózás otthonodban: Nem ajánlom, csak abban az esetben ha a lakhelyetek nagyon tágas és világos.  Fényben úszó nappali, vagy szoba nagyszerű lehet. Szeretek természetes fénynél fotózni, nagyon szép lágy képeket lehet készíteni, de ha felhős az ég, vagy csak olyan időpont jó mikor már nincs a lakásotokban elég fény, viszek stúdiófelszerelést, egy mini stúdiót tudok felállítani saját otthonotokban. Rengeteg anyagom, textilem van és a saját karosszéked, vagy kanapéd ami jól mutathat a képeken.
kismama fotózás

Szabadtéren: A szabadtéri fotózásnak is megvan a varázsa, persze jól kell megválasztani az időpontot. Reggeli és délutáni fényeknél lehet igazán szép képeket készíteni. A helyszín bárhol lehet, a saját kertetek, vagy egy rét, kőbánya, erdei tisztás, patakpart. Ha elmondod elképzelésed, megpróbálom megkeresni a megfelelő helyszínt számodra.
kismama fotó

kismama fotó

A kellékek és kiegészítők, nagyon fontosak, hogy mi jellemez téged és a családotokat, az a képeken is szerepelhet. Romantikus virágok, virágkoszorú, motorosszerkó, fehérnemű, lezser farmeres fotózás, elegáns gyöngysoros képek. High key, low key, rózsaszín, sorolhatnám. Csak te szeretnél szerepelni a képeken, esetleg a párod is, vagy már van gyermeketek, így ő is rajta legyen, nagyon sok variáció létezik. A fotózást mindig egy hosszas megbeszélés előz meg, így kicsit megismerjük egymást és kitaláljuk a koncepciót, amit követünk, hogy mindenki elégedett legyen. 
kismama fotó

szabadtéri terhes fotózás

A fotózás időtartama 1,5 de inkább 2 óra, ez idő alatt körülbelül 150 képet készítek. A képeket dvd-n adom át, de kérésre papírképeket is nyomtatok ez plusz költséggel jár. A fényképeket színesben írom ki, de 50 db képet fekete-fehérben is, az összes fotóból 20 képet retusálok. Itt is minden megbeszélés kérdése, ha valakinek csak pár kép kell, vagy ellenkezőleg, mindet retusálva kéri. Szeretek egyénekre szabott csomagokat nyújtani. Ez egy olyan esemény, hogy mindennek tökéletesnek kell lennie. Ahogy te szeretnéd.


kismama fotó

családi fotózás

kismama fotó


Kreatív fotósorozat (gyerek, család, kismama) Lejárt árlista!

új árak itt: https://www.vadernamarianna.hu/arak/

Fotózás időtartama 1 óra 1-1,5 óra 1,5-2,5 óra
Háttér, környezet, helyszín 1 2 3
Készített fényképek 80 db 120 db 150-180 db
Retusálás, vágás, szerkesztés 5 db 10 db 20 db
Öltözet és kellékek 1 db 2 db min. 3 db
Ár 20 000 Ft 25 000 Ft 30 000 Ft

További képek: https://www.vadernamarianna.hu/portfolio/



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése